top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

Mijn 'duwtje' om zwanger te worden kostte me minder dan een avondje op restaurant.

Bijgewerkt op: 10 dec. 2020

Anneleen (31) en Kristof (32):


Kristof zei op onze eerste date: ik wil kinderen – en dat mogen er best veel zijn. Dat vond ik behoorlijk heftig voor een eerste afspraak. Een paar uur later wist ik het: dit is mijn maatje, mijn soulmate en de vader van mijn kinderen. We hebben alles in sneltempo gedaan. Na 3 weken woonden we samen. Na 9 maanden kochten we een huis. Op de eerste warme dag van het jaar zijn we op café gegaan en op het einde van de avond heb ik gezegd: dit is mijn laatste wijntje, laten we eraan beginnen. Kristof was dolgelukkig en heeft de mensen naast ons getrakteerd ‘met de complimenten van ons toekomstig kind’. We dachten: we doen alles snel, dus dit zal ook wel rap lukken. Dat bleek niet het geval te zijn. Drie consultaties, 7 maanden en emmers vol tranen later, ben ik begonnen met Inofolic®. Op aanraden van een vriendin die er een artikel over had gelezen. Mijn arts vond het een goed idee, ook al had hij er weinig ervaring mee. Drie maanden later stonden er twee gekleurde lijntjes op de zwangerschapstest. Otis is ondertussen 2 maanden oud en hij is een heerlijk ventje. Ik wil graag mijn verhaal vertellen om anderen hoop en rust te geven. Het is normaal om niet direct zwanger te geraken. En er zijn goedkope middelen die je kunnen helpen. Mijn behandeling kostte me minder dan een avondje op restaurant met mijn lief.


BE-INO-1220-001


331 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page