top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

Dankzij Inofolic® raakte ik zwanger

Bijgewerkt op: 23 nov. 2021

Yasmine (31) en Malik (42). We zijn Inofolic® enorm dankbaar. Dat klinkt misschien raar, maar dat meen ik echt, zegt Yasmine. Vier jaar geleden heb ik een miskraam gehad in het tweede trimester van mijn zwangerschap. Dat was een boks in mijn gezicht en ik verloor al het vertrouwen in mijn lijf. Na een heerlijke vakantie met mijn twee zussen en hun kinderen wist ik: ik wil het opnieuw proberen. We hebben er lang over gepraat met mijn gynaecoloog en ik kreeg toen het advies: neem Inofolic® in plaats van foliumzuur. Inofolic® bevat naast foliumzuur ook myo-inositol: een bestanddeel dat mijn ovulatie verbeterde. Die oplossing paste perfect bij me ik want ik heb een vrij onregelmatige cyclus. Ik ben zwanger geworden na een kuur van 6 maanden. Onze dochter Imane is ondertussen bijna een jaar oud. Binnenkort start ik opnieuw met Inofolic® want we dromen van een broertje of een zusje voor ons dochtertje.


413 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page