top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

Eindelijk zwanger geraakt

Chiara (27) & Michel (35)

‘Mama worden is voor sommige mensen supermakkelijk en voor andere mensen helemaal niet,’ vertelt Chiara. ‘Ik behoor tot die tweede groep en daarover praten vind ik belangrijk – want ik weet dat ik niet alleen ben. Ik stopte met het nemen van de pil in januari 2022. De eerste maanden waren Michel en ik heel relaxed: het komt wel, dachten we elke maand opnieuw. Na 5 maanden werd ik triest als ik ongesteld werd, na 9 maanden ongerust en na 12 maanden geraakte ik in paniek. Als een gek ben ik dan informatie gaan opzoeken op het internet. Zo heb ik Inofolic® ontdekt en mijn arts vond het een goed idee om daarmee te beginnen. Ik ben zwanger nu. Het is nog heel pril, maar we zijn ondertussen de risicoweken voorbij. Die positieve test was echt één van de mooiste momenten van mijn leven.’212 weergaven

Comments


bottom of page