top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

Foliumzuur met my-inositol heeft ons geholpen

Bijgewerkt op: 5 jul.

Anouk (29) en Stef (29) Stef en ik willen al heel lang een gezin, vertelt Anouk. Omdat we een drukke traiteurszaak hebben, hebben we jarenlang gezegd: we gaan nog even wachten, want hoe gaan we kinderen combineren met al dat werk? Stef en ik leerden elkaar kennen in de handbalclub en zijn als sinds ons 16e samen.  Tijdens de pandemie beslisten we om voluit voor een gezin te gaan. ‘Ik ben direct zwanger,’ dacht ik – maar dat viel tegen. Na een jaar ‘proberen’ hebben we onderzoeken opgestart maar er kon niet echt een probleem gevonden worden. Die uitkomst vond ik heel lastig – want als je weet wat er misloopt, kan je er iets aan doen. Ik heb mijn voeding aangepast, ben regelmatiger gaan slapen en heb Inofolic® (een voedingssupplement dat myo-inositol en foliumzuur bevat) opgestart. Na 5 maanden was ik zwanger. Ons kindje wordt na de zomer geboren en daar kijken we superhard naar uit. Aan iedereen die hard werkt en een kindje wil, zeg ik altijd: gun jezelf rust en zoek de nodige ondersteuning. Zo hebben wij het voor elkaar gekregen.

eindelijk zwanger
eindelijk zwanger

15 weergaven

Comments


bottom of page