top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

Hard gewerkt om mama te worden van onze Jos

Bijgewerkt op: 21 jun.

Liesje (33) en Seppe (34).

Liesje vertelt: “Zwanger worden is in mijn familie niet gemakkelijk. Mijn mama heeft er hard voor moeten werken en mijn oudste zus ook. Toen ik aan kinderen wilde beginnen -ik was de 30 al voorbij- heb ik dat meteen aangekaart bij mijn arts. Ik heb er veel over gelezen en er veel over gepraat met mijn zus, maar het is vooral van mijn arts dat ik advies wilde. Die stelde voor om Inofolic® te nemen. De combinatie van myo-inositol en foliumzuur vond ik interessant. Foliumzuur moest ik sowieso nemen – dus ik dacht: laten we ervoor gaan. Ik was na 5 maanden zwanger. Onze zoon Jos is 7 maanden oud ondertussen. De plannen om aan nummer 2 te beginnen zijn er al. Ik zou het super vinden als er maar een heel klein leeftijdsverschil zit tussen mijn kinderen. We gaan er dus snel opnieuw mooi werk van maken. Ondertussen ben ik opnieuw begonnen met het innemen van Inofolic®.‘61 weergaven
bottom of page