top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

"Ik denk dat ik zonder Inofolic® nooit opnieuw zwanger was geworden."

Bijgewerkt op: 12 feb.

Coralie (31) en Bastien (36)

 

We hebben alle twee een kindje uit een vorige relatie. Mijn oudste dochter Lana is geboren na een ivf-traject. Haar papa -die drie jaar geleden is overleden- kon geen kind op een natuurlijke manier verwekken. Bastien heeft ook een dochter uit een vorige relatie: Mia. Zij werd op exact dezelfde dag geboren als mijn dochter – maar dan een jaar eerder. Omdat mijn eerste zwangerschap zwaar gemedicaliseerd was, keek ik ernaar uit om op een hele natuurlijke manier zwanger te worden en te zijn. Een traject met zo weinig mogelijk dokters, ziekenhuizen, testen en een hele relaxte opvolging. Bastien wist dat die  ‘natuurlijke ervaring’ voor mij bijzonder belangrijk was. Na 7 maanden was ik nog steeds niet zwanger en ook al had ik alle vertrouwen in het proces, ik wilde de natuur een duwtje in de rug geven: met een natuurlijk middel. Ik ben Inofolic® beginnen nemen in de zomer en even later werd ik zwanger van onze jongste dochter. Lio is thuis geboren en haar komst was echt magisch. Haar grote zussen zijn stapelzot van haar en zouden haar het liefst een hele dag vasthouden, wassen, aankleden en eten geven. Bastien en ik zijn gezegend met een mooi en harmonieus samengesteld gezin. Dat is een prachtig cadeau.  Ik ben Inofolic® beginnen nemen in de zomer en even later werd ik zwanger van onze jongste dochter. Lio is thuis geboren en haar komst was echt magisch.149 weergaven

Comments


bottom of page