top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

Ik had echt geen idee dat mijn onregelmatige cyclus zwanger worden in de weg stond

Bijgewerkt op: 10 dec. 2020

Ikram (29) en Aslan (33):


Direct na ons huwelijk besloten we een gezin te starten. Ik heb zelf vier broers en mijn man komt ook uit een gezin met 5 kinderen. Heerlijk vond ik het om op te groeien in een huis vol drukte en kinderen. Na 6 maanden nam ik contact op met mijn arts. Ik geraakte niet zwanger en dat stresseerde me enorm. Mijn cyclus was onregelmatiger als ooit en ik had het gevoel: dit komt niet goed. Online las ik artikels over je vruchtbare periode. Ik had geen idee welke de mijne was. “We gaan je cyclus eerst moeten regelen,” was de mening van mijn gynaecoloog. Ik weet nog dat ik heel boos naar buiten ben gestapt na dat gesprek. Ik wilde meer dan ‘mijn cyclus regelen’. Ik wilde een hele batterij testen en misschien ook gelijk medische assistentie om zwanger te worden. Mijn man heeft me toen echt moeten kalmeren en overtuigen: volg het advies, geef het tijd. Om mijn cyclus te regelen nam ik Inofolic®. Het heeft gewerkt. Na 5 maanden was ik zwanger. Binnenkort wordt ons zoontje geboren.


BE-INO-1220-001


1.514 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page