top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

Ik hoorde mijn biologische klok keihard tikken en dacht: geen tijd te verliezen!

Elise (33) en Frankie (30):


Frankie is zo’n man waar alle kleine kindjes op feestjes naartoe komen. Hij trekt kinderen aan en maakte er nooit een geheim van: hoe sneller, hoe beter. Ik ben een paar jaar ouder als hij en omdat ik mijn biologische klok hard hoorde tikken, besloot ik om me stevig in te lezen over snel zwanger worden. Wat kan ik doen? Wat moet ik laten? Welke supplementen kunnen helpen om snel zwanger te raken? Online las ik een artikel dat vertelde dat het slikken van extra myo-inositol kan helpen bij het reguleren van je cyclus - waardoor je sneller zwanger kunt raken. Dat was bij mij het geval. Ik haalde het zonder voorschrift bij de apotheek en na vier maanden was het raak. Ons kindje verwachten we in september. Frankie heeft de kinderkamer al helemaal in orde gezet. Hij lijkt meer nestdrang te hebben dan ikzelf.


BE-INO-0620-001
934 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page