top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

Ik moest eerst mijn kop leegmaken - en toen werd ik zwanger

Capucine (31) en Dario (29). Capucine vertelt: Als klein meisje zei ik altijd: ik wil later een jonge mama zijn. Het leven bracht Dario pas een paar jaar geleden op mijn pad. Omdat ik toen al 27 was, zijn we onmiddellijk begonnen met onze droom: een gezin starten. Dat bleek niet zo makkelijk te zijn als ik gehoopt had. Mijn papa is overleden toen ik 15 jaar was door een complicatie na een operatie. Sindsdien heb ik een diepe angst van dokters, ziekenhuizen en alles wat medisch is. Dario wilde al heel snel een arts consulteren over onze vruchtbaarheidsproblemen, maar dat zag ik niet zitten. Ik heb de afgelopen jaren hard gewerkt om mijn leven in evenwicht te brengen: evenwicht in mijn hoofd én in mijn lijf. Zodra ik op die plek was aangekomen, ben ik begonnen met Inofolic®. Ik kende het via een vriendin. Vijf maanden later was ik zwanger. Onze dochter India is ondertussen 7 maanden oud. Ik hoop snel weer zwanger te worden van een tweede kindje.
260 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page