top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

Inofolic® hielp me om op een natuurlijke manier zwanger te worden

Bijgewerkt op: 10 dec. 2020

Capucine (31) en Thierry (42):


Zowel Thierry als ik hebben een kind uit een vorige relatie. Samen een kind krijgen, was voor ons een evidentie. Mijn oudste zoon (uit mijn vorige relatie) werd geboren toen ik 25 was. Ik had toen al een erg onregelmatige cyclus en dacht: zwanger worden: het zal niet makkelijk zijn. Dat bleek niet het geval te zijn. Na twee maanden verwachtte ik mijn eerste kindje. Ik had schrik dat mijn onregelmatige cyclus me voor mijn tweede zwangerschap wel parten zou spelen. Ik sprak erover met mijn apotheker die me aanraadde: gebruik Inofolic®. Het bevat foliumzuur en myo-inositol én regelt de cyclus op een hele natuurlijke manier. We hebben onszelf een jaar gegeven, maar daar hebben we niet op moeten wachten. Na 10 maanden waren we zwanger van Mika. Hij is nu vijf maanden.


BE-INO-1220-001
583 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page