top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

Jessie blijft altijd onze 'kerst' baby: onze kinderwens vervuld

Bijgewerkt op: 12 feb.

Demi (33) en Joost (41)


‘All I want for Christmas is a baby’. Dat stond op een cadeautje dat ik 3 jaar geleden onder de kerstboom legde. Joost schrok ervan – want hij had toen (nog) geen kinderwens. Een goed jaar later hebben we beslist om voor een baby te gaan. Ik dacht: ik ben snel zwanger maar dat viel tegen. Ik kreeg een miskraam na 10 weken zwangerschap en was bang dat het opnieuw zou gebeuren. Ik heb er lang met mijn gynaecoloog over gepraat, er werden testen uitgevoerd en ik kreeg het groene licht om er opnieuw - en met een gerust hart - voor te gaan. Omdat ik snel zwanger wilde worden, stelde ik voor om Inofolic® te gebruiken. Mijn zus had dat ook gebruikt – met succes. Dat vond mijn arts een goed idee. Het middel gaf me een heel gerust gevoel. Inofolic® heeft gedaan wat het moest doen: ik werd vrij snel voor een tweede keer zwanger. Ondertussen hebben we een prachtige dochter. Jessie is echt een hele makkelijke baby en daardoor begint het te kriebelen om snel aan nummer 2 te beginnen. Joost en ik zijn niet meer piepjong en willen snel ons gezin vervolledigen. Ik ga zeker opnieuw Inofolic® nemen als ik weer zwanger wil worden. Ik ben er echt van overtuigd dat het me heeft geholpen om snel weer zwanger te geraken na mijn miskraam. Jessie is echt een hele makkelijke baby en daardoor begint het te kriebelen om snel aan nummer 2 te beginnen.57 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page