top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

Mijn apotheek zei: neem Inofolic® - het bevat foliumzuur en myo-inositol

Bijgewerkt op: 10 dec. 2020

Eline (29) en Frederik (41):


Toen ik Frederik leerde kennen, was zijn zoontje Thomas 4 jaar. Hij noemde Thomas

‘het meest fantastische accidentje’ van zijn leven. Zijn komst was niet gepland, maar werd bijzonder warm ontvangen. Dat was precies de reden waarom ik panikeerde toen ik na 5 maanden proberen nog altijd niet zwanger was. ‘Een slimme meid begint op tijd’, hoor je wel eens zeggen. Ik was 26 toen we eraan begonnen: dat kun je bezwaarlijk ‘te laat’ noemen. Mijn gynaecoloog bleef er erg rustig bij. “Je moet het tijd geven”, zei hij. Van hem leerde ik dat het niet abnormaal is om tot 12 maanden te moeten proberen om zwanger te worden. Dat gesprek bracht de rust terug in mijn hoofd. Op aanraden van mijn apotheker, switchte ik van foliumzuur naar Inofolic®. Daar zit foliumzuur en myo-inositol in. Ik ben nog twee keer ongesteld geworden en toen was het raak. Misschien was het de rust, misschien was het Inofolic® - ik zal het nooit weten. Ondertussen hebben we een prachtige dochter. Olivia werd deze zomer geboren.


BE-INO-1220-001


1.306 weergaven

Comments


bottom of page