top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

7 maanden zwanger - mijn onregelmatige cyclus maakte het me niet makkelijk

Bijgewerkt op: 5 jul. 2020

Jamilla (31) en Youssef (42):


Mijn Marokkaanse familie is heel hecht. Groot ook – het stopt niet met ouders, zussen en broers: het is het geheel van nichten, neven, tantes, ooms en aangetrouwde familie. Onder vrouwen wordt naar mijn gevoel heel veel en open gepraat. Mijn familie weet dus heel veel van ons. Mijn man en ik leerden elkaar kennen via het werk. Hij groeide op in Gent. Ik in Antwerpen. Nu wonen en werken we allebei in Brussel. We werken allebei in de zorg en hebben onregelmatige uren. Omdat ons leven zo onregelmatig is, maakte ik me geen zorgen toen ik na een paar maanden proberen nog niet zwanger was. Mijn zus bleef maar zeuren en op haar advies ging ik langs bij de gynaecoloog. Die schreef me een behandeling met Inofolic® voor. Ons kindje wordt net na de zomer geboren.


BE-INO-0620-001
527 weergaven

Comments


bottom of page