top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

Myo-inositol helpt vrouwen met PCOS om zwanger te worden

Bijgewerkt op: 23 nov. 2021

Félicia (29) en Mikey (33). Ik heb een hele onregelmatige ovulatie, vertelt Félicia. Dat is zo sinds ik ongesteld werd op mijn 13e. Er is lang geen naam geplakt op mijn problemen, maar een paar jaar geleden viel het verdict: ik heb PCOS. Eigenlijk wezen heel veel symptomen al lange tijd in die richting: ik had als tiener veel last van acné en had altijd zware bloedingen. Sinds de diagnose zoek ik regelmatig informatie op over PCOS. In die zoektocht vond ik een tijd gelegen een paar wetenschappelijke artikels over de positieve impact van myo-inositol op zwangerschap bij vrouwen met PCOS. Toen Mikey en ik onze kinderwens naar elkaar uitspraken, ben ik meteen begonnen met Inofolic®: een middel dat naast foliumzuur ook myo-inositol bevat en vrij verkrijgbaar is in de apotheek. We hebben exact een jaar moeten wachten om zwanger te geraken. Ons kindje wordt in november geboren.729 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page