top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

Na 9 maanden was het (eindelijk) bingo. Zwanger!

Marine (35) en Jérôme (37): Om de kwaliteit van mijn eicellen zo goed mogelijk te krijgen, heb ik een behandeling met Inofolic opgestart. Ik heb een beetje geduld moeten hebben: maar na 9 maanden was het bingo.


Ik leerde Jérôme kennen toen ik 33 was. ‘Wil je kinderen?’ was een brandende vraag die we allebei hadden. We hebben het er erg snel over gehad en het antwoord was bij ons allebei volmondig: ja.


We hebben er geen gras over laten groeien. Na 3 maanden zijn we gaan samenwonen, na 6 maanden hebben we besloten om samen voor een kindje te gaan. Dat lukte niet meteen.

Na 4 maanden proberen besloten we samen met onze gynaecoloog om de natuur een handje te helpen. Als je over de 30 bent, heb je geen tijd te verliezen.

Om de kwaliteit van mijn eicellen zo goed mogelijk te krijgen, heb ik een behandeling met Inofolic opgestart. We hebben geduld moeten hebben, maar na 9 maanden was het bingo. Ons dochtertje is ondertussen geboren. Het is een slechte slaper, maar we zijn tot over onze oren verliefd op ons kleine wonder.


BE-INO-1219-001

848 weergaven

댓글


bottom of page