top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

Na een eetstoornis en met osteoporose toch een baby: ik durfde er niet op hopen

Bijgewerkt op: 7 dec. 2020

Marie-Fabienne (31) en Alain (34):


Marie-Fabienne vertelt: ik heb lang geworsteld met een eetstoornis. Mijn papa is overleden toen ik 16 was en daarna ben ik gestopt met eten. Ik kon door het verdriet en de stress geen hap meer door mijn keel krijgen. Ik heb vier jaar nodig gehad om mijn eetstoornis onder controle te krijgen. Het beest is er nog steeds, maar zit nu veilig opgeborgen. Stoppen met eten heeft mijn lichaam echt belast.

Ik heb osteoporose en jarenlang was ik niet ongesteld. Mijn cyclus is altijd erg onregelmatig gebleven. Ik heb al jarenlang een fantastisch medisch team rond me en toen ik vertelde wat we klaar waren om aan kinderen te beginnen, kreeg ik opnieuw geweldige support. Om mijn cyclus nog beter te regelen, stelde mijn gynaecoloog voor om Inofolic® in te nemen. Het hielp en na een paar maanden (ik twijfel altijd tussen 5 en 6 maanden) was ik zwanger. Onze dochter Lila is negen maanden oud vandaag. Het begint stilaan te kriebelen om opnieuw zwanger te worden.


BE-INO-0620-001
165 weergaven

コメント


bottom of page