top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

Na even wachten, toch natuurlijk zwanger geraakt.

Liselotte (33) en Sven (35). Ik leerde Sven een paar weken voor mijn 30e verjaardag kennen in de sportclub. Tijdens onze eerste date heb ik alle kaarten op tafel gelegd: ik wil graag kinderen en ik wil daar niet lang meer mee wachten. Sven reageerde op een fantastische manier: verrast door mijn direct aanpak, maar ook razend enthousiast. Toen we een half jaar samen waren, ben ik gestopt met de pil. Mijn zussen -die allebei rond hun dertigste een eerste kindje kregen- waren snel zwanger. Ik rekende erop dat ik binnen de 4 maanden zwanger zou zijn, maar dat was niet het geval. Na 6 maanden proberen, ben ik met Inofolic® begonnen. Twee maanden later was ik zwanger. Onze zoon Mats is ondertussen bijna een jaar oud. We denken stilaan aan een tweede kindje, want in ons nest is er nog plaats voor minstens ééntje meer.

377 weergaven

1 Comment


Ahlem Dridi
Ahlem Dridi
Aug 15, 2022

Ik wil al 3 jaar zwanger worden maar ik heb pcos dus het is heel erg moeilijk voor mij 😔😥

Like
bottom of page