top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

Na lang praten, besloten we: laten we samen een nieuw en bijzonder gezin starten

Bijgewerkt op: 1 jul. 2020

Annick (38) en Peter (45):


Annick vertelt: Ik wil al sinds mijn dertigste kinderen. Om die te maken moet je met twee zijn en precies op dat vlak wilde het nooit echt lukken. Een levenspartner en toekomstige papa diende zich niet aan. Een goede -mannelijke- vriend worstelde met dezelfde uitdaging én onvervulde kinderwens. Na lang praten, besloten we: laten we samen een nieuw en bijzonder gezin starten. Ik was net 37 toen we aan onze gezamenlijke reis begonnen. Ik wilde alle kansen langs mijn kant zetten om snel zwanger te worden en vroeg mijn gynaecoloog: Wat kan ik doen? Wat is een natuurlijke manier om zwangerschap te bevorderen? Omdat mijn cyclus niet echt goed geregeld was, stelde ze een ondersteunende behandeling met Inofolic® voor. Na vijf maanden was ik zwanger. Onze zoon is net geboren. Hij heet Darius. Het is een Perzische naam die betekent: "hij die het bezit beschermt". Dat vonden we toepasselijk. Ik wilde mijn lichaam zo goed mogelijk voorbereiden om optimale kansen op zwangerschap te hebben.

BE-INO-0620-001

75 weergaven

Comentarios


bottom of page