top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

Natuurlijk leven en zwanger worden

Bijgewerkt op: 5 jul.

Mélanie (43) en Geoff (33) Melanie: “We zijn een atypisch koppel. Mijn vriend Geoff is 10 jaar jonger en ook al speelt het leeftijdsverschil geen enkele rol in onze relatie: mijn biologische klok ziet er toch net iets anders uit als die van vrouwen van zijn leeftijd. Ik ben yogalerares en ben heel bewust met mijn lichaam bezig. Ik eet gezond, beweeg veel en neem rust wanneer mijn lichaam of mijn hoofd daar om vraagt. Ik stopte ik op mijn 20ste met de pil en kies bewust voor een leven zonder anticonceptie. Inofolic® heb ik echt intens bestudeerd voor ik eraan begon. Ik heb er veel over gelezen -vooral wetenschappelijk publicaties- en hou ervan dat het op een aangetoonde en natuurlijke manier je cyclus beter regelt – en dat had ik nodig. Natuurlijk zwanger worden vond ik heel belangrijk. Ik heb het 10 maanden lang genomen en werd toen zwanger van onze dochter. Die ervaring voelt als een heel vloeiend verhaal. Maisie is 13 maanden en geniet nu al met volle teugen van het leven.”


Genieten  van het leven: samen met onze dochter
Genieten van het leven: samen met onze dochter

10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page