top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

Een tweede zwangerschap die maar niet wil lukken: dat doet pijn.

Bijgewerkt op: 21 jun. 2023

Sofie (28) en Jeroen (31). Sofie en Jeroen werden 6 jaar geleden mama en papa van Robin. Ook al wilde het koppel aanvankelijk maar één kindje, toch begon het te kriebelen na Robin’s derde verjaardag. Wat als we Robin een broertje of zusje zouden geven? Die vraag kwam in de gesprekken van het koppel steeds vaker de kop opsteken. Sofie vertelt: Toen zwanger worden niet meteen lukte, maakte ik me daar niet druk om. Na een klein jaar proberen, was ‘opnieuw zwanger worden’ alles wat me nog bezighield. Op dat moment ben om raad gegaan bij mijn arts. Die begreep mijn vraag om hulp, maar snapte ook dat ik geen ingewikkelde medische behandeling wilde. Ons gezin probeert zo natuurlijk mogelijk te leven en een natuurlijke ondersteuning om zwanger te worden vond ik heel belangrijk. Op zijn aanraden ben ik Inofolic® beginnen nemen. Na vijf maanden gebruik was ik zwanger. Alix, het zusje van Robin werd in december geboren. Het was een prachtig moment.


237 weergaven

Comments


bottom of page