top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

Voor veel koppels is zwanger worden niet gemakkelijk, dat was ook zo voor mij.

Ouna (30) en Patrice (46). Patrice heeft vier kinderen uit een vorige relatie. Voor hem hoefde gezinsuitbreiding niet, maar voor Ouna was het een must. Ouna vertelt: Ik kon me geen leven zonder kinderen inbeelden. Ik heb PCOS en wist dat zwanger raken niet makkelijk zou zijn. We hebben er in totaal 23 maanden over gedaan om zwanger te worden, waarvan ik 11 maanden lang Inofolic® gebruikte. Onze dochter Silver is nu bijna 1 jaar en ze is het grootste cadeau van mijn leven. Ik praat vaak over mijn persoonlijk verhaal. Er zijn heel veel koppels die niet makkelijk (natuurlijk) zwanger kunnen raken. Praten over dat onderwerp is niet voor iedereen gemakkelijk. Vooral mannen worden er -naar mijn gevoel- erg ongemakkelijk van. Dat is zonde, want op die manier vinden heel veel koppels de weg niet naar bemoedigende verhalen en oplossingen die niet zo gekend zijn. Precies daarom wil ik ons verhaal delen.
159 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page