top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

Vruchtbaarheidsproblemen overwinnen: onze reis naar de geboorte van onze zoon, Ray.

Bijgewerkt op: 12 feb.


Aline (32) en Jeff (29)

 

Jeff wilde heel graag een gezin. Veel kinderen en het mocht ook snel gaan. Met die zinnen kan je de start van onze kinderwens goed omschrijven.  We hebben elkaar leren kennen op Tinder en al op de tweede date zei hij: 'Ik vind je super tof - als ik je vertel dat ik in jou de mama van mijn kindjes zie, loop je dan gillend weg?’. Qua binnenkomer kan dat tellen. Ik heb schaapachtig geknikt, maar wist toen eigenlijk al dat ik dat 100% zag zitten. Jeff is Amerikaan en heel enthousiast. Ik heb me een paar maanden afgevraagd of het een cultureel ding was – zo recht op de man af zeggen: ik wil een gezin starten met je.  Dat was het niet: hij is gewoon een hele energieke en besliste man. Onze eerste verjaardag samen hebben we gevierd in Miami. Daar hebben we ook beslist om geen contraceptie meer te gebruiken. 6 maanden later was ik nog altijd niet zwanger en dat begon op me te wegen. Ik was de 30 voorbij en voelde mijn biologische klok ongenadig hard tikken en zag de draak van "vruchtbaarheidsproblemen" om de hoek loeren. Op aanraden van mijn apotheker ben ik begonnen met Inofolic®. In de maand van onze tweede verjaardag samen was ik zwanger. Onze zoon Ray is nu vijf maanden oud. Uiteraard is hij de allerleukste baby van de hele wereld. Ray doet zijn naam alle recht aan: het is een echte zonnestraal en lachebek.

 


Onze zoon Ray is nu vijf maanden oud. Uiteraard is hij de allerleukste baby van de hele wereld. Ray doet zijn naam alle recht aan: het is een echte zonnestraal en lachebek.


73 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page