top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

We zijn bezig en duimen dat we snel zwanger worden - met wat natuurlijke hulp.

Bijgewerkt op: 16 jan. 2020

Karine (32) en Jeroen: We zijn bezig en duimen dat we snel zwanger worden. Ik ben opnieuw regelmatig ongesteld en dat alleen al is een overwinning.


Ik ben lang onregelmatig ongesteld geweest. Enkele jaren geleden ben ik grondig onderzocht. Volgens de onderzoekers had mijn onregelmatige cyclus veel te maken met de intense fysieke trainingen die ik volg. Ik loop ‘ultra trails’ en in de voorbereiding ervan ga ik soms diep.


Toen ik op mijn 30e met mijn vriend besloot om aan kinderen te beginnen, herstelde mijn cyclus zich niet natuurlijk. Ik werd nog altijd erg onregelmatig ongesteld: dat bevordert de kansen op zwangerschap uiteraard niet.


Op aanraden van het gynaecologenteam van de VUB ben ik gestart me Inofolic. Ik neem het nu enkele maanden en mijn cyclus is eindelijk regelmatig. Dat brengt rust. Mijn vriend en ik hopen dat we snel zwanger zijn. Dat zou de kers op onze relatie zijn.


BE-INO-1219-001


223 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page