top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

We zijn bijna (eindelijk) mama en papa

Minnie (26) en Louis (38). Na onze huwelijksreis in februari 2020 ben ik gestopt met de pil. We waren niet discreet geweest over onze kinderwens en iedereen dacht: met die lockdown komt dat snel in orde bij die twee. Omdat ik na 10 maanden nog altijd niet zwanger was, heb ik een videoafspraak ingepland met mijn gynaecoloog. Die vertelde ons dat het niet abnormaal is om tot 12 maanden te moeten ‘proberen’ voor je zwanger wordt. Ik heb dat gesprek als een grote opluchting ervaren, maar had ook behoefte aan ‘iets’ om een zwangerschap te bespoedigen. Ik kreeg het advies om mijn foliumzuurtabletten te vervangen door Inofolic®. Ik heb het vier maanden genomen en werd toen zwanger. Over een paar weken beval ik van ons eerste kindje. Over de naam zijn we het nog niet eens, maar één ding is zeker: dit wordt één van de mooiste momenten van ons leven.282 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page