top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

Wie met PCOS leeft, weet dat het lastig is om zwanger te worden - maar het is gelukt!

Bijgewerkt op: 1 jul. 2020

Josie en Frank (allebei 29):


Ik heb PCOS, mijn mama heeft PCOS en twee van mijn nichtjes ook. Het zit echt bij ons in de familie. Wie met PCOS leeft, weet dat het een lastige aandoening is als je zwanger wilt worden omdat de eisprong vaak uitblijft. Mijn gynaecoloog was voor mij een echte partner en begreep precies mijn verlammende angst: wat als het niet lukt? ‘Laten we voorzichtig beginnen en dan zien we wel,’ stelde ze voor. Na 9 maanden gebruik van Inofolic® was ik zwanger. Veel sneller dan ik zelf verwachtte.

Nika werd op 15 mei geboren. Op 9 juni lag ze voor het eerst in de armen van haar grootouders. Die konden door de coronacrisis hun eerste kleinkind niet meteen zien. Het was een magisch moment.

BE-INO-0620-001


729 weergaven

Comments


bottom of page