top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

Zwanger worden? Mijn arts pakte eerst mijn onregelmatige cyclus aan.

Fouzia (30) en Driss (43): Mijn onregelmatige cyclus was volgens mijn arts iets dat aangepakt moest worden. Ik wilde erg graag op een natuurlijke manier zwanger worden en ben op zijn aanraden gestart met myo-inositol.


Ik wilde altijd al moeder worden. Op mijn 16e vertelde ik aan iedereen die het wilde horen dat ik na mijn studies graag snel mama wilde worden. Na mijn universiteitsstudies in België heb ik een bijkomende masteropleiding gevolgd in Frankrijk. Daar leerde ik mijn man kennen.


Kinderen en een carrière gaan volgens mijn man en ik perfect samen. Kinderen maken en mijn lijf: dat is een ander verhaal. Na meer dan een half jaar proberen’ zijn we naar een gynaecoloog gestapt. Mijn vrij onregelmatige cyclus baarde hem niet meteen zorgen – ik was 28 en hij suggereerde de natuur ‘zijn gang te laten gaan’. We hebben zijn advies gevolgd.


Toen ik op mijn 29ste nog altijd niet zwanger was, zochten we hulp bij een andere arts. Mijn onregelmatige cyclus was volgens hem wel iets dat aangepakt moest worden. Ik wilde erg graag op een natuurlijke manier zwanger worden en ben op aanraden van mijn arts gestart met myo-inositol. 7 maanden later was ik zwanger. Ons dochtertje is onze oogappel en we hopen dat ze later een broertje of zusje krijgt.


BE-INO-1219001621 weergaven

Comments


bottom of page