top of page
  • Foto van schrijverINOFOLIC

Zwanger worden van Sammy was een droom die uitkwam.

Nouna (31) en Youssef (32) 

 

Ik kom uit een familie met heel veel kinderen. Mijn mama heeft er 4, mijn drie zussen hebben er 3 en mijn broer heeft er 4. Ik ben de jongste van de familie -een nakomertje- en toen ik met Youssef trouwde, kreeg ik van iedereen dezelfde vraag: hoeveel kinderen wil jij? Ik geef dans- en turnles aan kleuters en werken met kids vind ik heerlijk. Ik heb altijd gedroomd van een groot gezin, maar die droom heb ik met het ouder worden opgeborgen. Amina, het dochtertje van Youssef, volgde bij mij turnles. Youssef zag ik elke woensdagnamiddag en na weken van gezellige babbels na de les heeft hij me -eindelijk- uit eten gevraagd. Een week na die eerste date ben ik bij hen gaan wonen en sindsdien vormen we een heel fijn samengesteld gezinnetje. Na 3 jaar besloten we voor een kindje van ons twee te gaan en daar wilde ik geen gras over laten groeien. Mijn gynaecoloog raadde aan om Inofolic® te gebruiken en na 5 maanden was ik zwanger. Ik wilde absoluut voor mijn 30e een eerste kindje krijgen. Dat is gelukt. Sammy, onze zoon, is drie weken voor die iconische verjaardag geboren. Ik ben nu zwanger van de tweede – dat wordt opnieuw een zoon en ook voor deze zwangerschap heb ik Inofolic® gebruikt.Zwanger worden van Sammy was een droom die uitkwam.13 weergaven
bottom of page